Thursday, February 7, 2013

West Coast Ayuverda


West Coast Ayurveda

by Natachef & friends

Σαββατο 9 Φεβρουαριου & Σαββατο 16 Φεβρουαριου 2013

Η Ayurveda - επιστήμη της ζωής - είναι η παραδοσιακή Ινδική ιατρική που θεραπεύει μέσω της τροφής. Με εξωτικά μπαχαρικά και τρόπους επεξεργασίας της τροφής εξισορροπεί τα στοιχεία της φύσης που έχουμε όλοι μέσα μας, ανάλογα κάθε φορά με την ιδιοσυγκρασία του καθενός.
‘Εχετε Αγιουρβεδική ιδιοσυγκρασία φωτιά (Pitta ), αέρα (Vata) ή νερό / γη (Kapha); Στις 9 και 16 Φεβρουαρίου στο Breeder Feeder θα έχετε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε - αφού κάνετε το τεστ -και να γευτείτε τις γεύσεις που αντιστοιχούν στην ιδιοσυγκρασία σας.
Έχοντας αγαπήσει τις Ινδικές γεύσεις και μουσικές στα φοιτητικά της χρόνια στο Λονδίνο, ηNatachef έπρεπε να φτάσει μέχρι το Σαν Φρανσίσκο για να γνωρίσει τη φιλισοφία της Ayurveda με την Ινδή γιατρό Pratichi Mathur. Εκεί γοητεύτηκε και από τις φρέσκιες, καθαρές γεύσεις της Καλιφορνέζικης κουζίνας. Το West Coast Ayurveda Menu συνδυάζει τη σοφία της Αγιουρβεδικής φιλοσοφίας με τα έντονα χρώματα, αρώματα και ανανεωτική διάθεση της Δυτικής Ακτής και με πρώτες ύλες τα τοπικά, φρέσκα Ελληνικά προιόντα.
natachef
Photo: Μηνάς Παπαδόπουλος

West Coast Ayurveda Menu

***
Φρέσκια πίκλα με ginger, lime και αλάτι βοτάνων
Chutney από μάνγκο σε ψωμί - πίτα
***
Σαλάτα με ωμά καρότα & παντζάρια με σταφίδες, άνηθο, ginger, τριμμένα αμύγδαλα και κολοκυθόσπορους
***
Νταλ κόκκινης φακής με φρέσκια ντομάτα, καρότα, ginger και κόλιανδρο
(σε τρεις διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σας)
***
Γαρίδες μαριναρισμένες με chili, σκόρδο και ginger με συνοδεία φύτρες από ροβίτσα και πράσινα λαχανικά
***
Ποσέ αχλάδι με μπαχαρικά και sauce πορτοκάλι
***
τιμή: 30 ευρώ
*****
Reservations:
feeder@thebreedersystem.com
tel. +30 210 3317527

Natachef

Η μεγάλη της προσαρμοστικότητα ή μια τρομερή έλλειψη συγκέντρωσης έχουν ωθήσει τηNatachef να επεκταθεί σε πολλούς τομείς. Μπορεί να την έχετε ακούσει να τραγουδάει σε κάποιο bar της πόλης με τις Berlin Brides ή να την έχετε δει να παρουσιάζει ταινίες σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, αλλά ο τίτλος της chef τής έχει μείνει από την εποχή που έκανε catering από τη μικροσκοπική της κουζίνα. Αγαπά να πειραματίζεται με ήχους και γεύσεις. Στο τέλος της βραδιάς μπορεί να βγει από την κουζίνα και να κάνει ένα impromptu performance.
Μια (εξωτική) γεύση εδώ και εδώ.
*

BREEDER FEEDER

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527
feeder@thebreedersystem.com
http://www.twitter.com/#!/breederfeeder

No comments:

Post a Comment